2stasjon-handshake
Kontrakten ble signert på fredag. Fra venstre: Svein Are Folgerø(Adm. dir. AEN) og Aslak Andersen(Daglig leder Otera Infra AS)

Otera Infra vant storkontrakt på Regionalnett Stasjon med Agder Energi Nett

I forrige uke ble det klart at Otera Infra skal levere regionalnett stasjonstjenester til Agder Energi Nett. Dette er en rammeavtale som består av å levere tjenester til Agder Energi Nett sine transformatorstasjoner i regionalnettet.

Oppdragene vil gjelde både rehabilitering og oppgradering av eksisterende transformator- og koblingsstasjoner samt komplette nye stasjoner. Det legges til grunn en gjennomføringsmodell der utstyr, prosjektering og montasjeleverandørene samarbeider allerede i forprosjektet og bidrar videre i prosjektgjennomføringen av hvert enkeltstående oppdrag.

- Avtalen vil gi arbeid til mange av våre ansatte og det gir oss en forutsigbarhet og et solid fundament til å videreutvikle virksomheten på og spesielt innenfor dette fagområdet, sier daglig leder i Otera Infra, Aslak Andersen.

Kontraktsperioden går over 2 år med opsjon på å forlenge perioden med 2+2+2 år, med en samlet bestillingsperiode på 8 år.

- Otera Infra har alltid vært en stor leverandør av tjenester til strømnettet i Agder. I dag leverer vi tjenester på drift, beredskap og vedlikehold og vi er derfor ekstra stolte av å kunne levere tjenestene våre også på Regionalnett stasjon, forteller Andersen. Vi gleder oss til å begynne på oppgavene Agder Energi Nett har gitt oss og ser frem til et godt og solid samarbeid, sier Andersen.

Fra Venstre: Charles Wilhelmsen(Oppdragsansvarlig) og Dag Ole Nøstdahl(PL)